.

.
.

teisipäev, 22. september 2015

Abielu telgitagused

Mõni aeg tagasi kohtus Katrin oma praeguse abikaasaga. Abielluti pool aastat pärast kohtumist. Pulmad olid väga ilusad ja sündmusterikkad, kuid pulmareisile otsustati esialgu mitte minna. Katrin ja tema abikaasa Priit lähedalt vaadates tunduvad väga armunud üksteisesse, kuigi tegelikult on lugu hoopis teisiti.

Katrin ja Priit ei abiellunud armastusest. Nende abielu on fiktiivne. Priit pole eestlane ja kuna ta viisa hakkas läbi saama, tuli leida kiiresti viis, kuidas Eestisse jääda. Muidugi kaasneb sellise abieluga tõestamine, et Priit endale elamisloa saaks ja koliti kokku. Koos elades on üpris loogiline, et tekkivad mõned tunded üksteise vahel, kuid et mitte šantazeerida abielu, mis peab vähemalt 5 aastat kestma, ei lange nad sügavamale tasandile kui sõprus.



Kõik see on väga tavaline tegelikult, kuna fiktiivabielusid sõlmitakse üha tihedamini. Aga see, mis selle abielu puhul on väga huvitav, on see, et Priit ei tea, millega Katrin tegeleb vabal ajal. Kuna aga Katrin on suhteliselt hea näitleja, on üpris tüüpiline see, et ta valetab oma käikudest. Kuid, see et Priit midagi ei tea on ainult Katrini arvates nii, kuna tegelikult teab Priit kõike. Huvitav abielu, mõlemad valetavad üksteisele, üks seda mida ta teeb ja teine seda, et ta teab,

Katrinil on mitmed aastat olnud üpris sügavad isiksusehäired ja alkoholiprobleemid. Mitte, et ta palju jooks nagu mõni parm, vaid tema organism ei kanna alkoholi väga ja tal polegi palju vaja, et purjus astmest end koomalähedasse faasi juua.

Mõni aeg tagasi enne abiellumist, kaotas Katrin oma töö, ning otsides uut tööd avastas ta sponsorid - mehed, kes on üpris helded rahaga, vastutasuks seksuaalsed teenuseid saades. Priit teab seda, kuid ei ole öelnud talle, kuulates järjekordselt kui Katrin ütleb, et läheb tööle või läheb sõpradega välja, olles kadunud vahepeal 3 päeva, juues koos oma sponsoritega ja neile teenuseid osutades.

Kuna üks minu blogi lugeja mainis, et ma võiks oma emotsiooni ka väljendada oma postitustes, siis ma ütlen, et see olukord ei tekita minus muud emotsiooni kui huumor kuubis. Seda enam, et Priit teab, on see üks koomilisemaid situatsioone minu arvates.

Loodan, et kui neile ametnike kontroll üllatushetkega sisse sajab, on Katrin vähemalt kodus koos Priiduga ja kaine ja kui Katrin seda tööd kaua teeb, et vähemalt ta ei tee seda liiga avalikult. Kuna kui aitad sõpra sellise asjaga, oleks ikka hea kui ise seda ei šaboteeriks.



                                                                                                                                     S.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar