.

.
.

teisipäev, 22. september 2015

Naisteõgija

Üks mees, kes päris mitme naise eludes figureerinud, on nüüdseks abielus naisega kes teab teda mõned kuud. Päris hale naljakas on aga mõelda, kui vähe inimesed vajavad teada, et abielluda.

Neli naist. Kadi, Maria, Liina ja Kadri aga mäletavad vist elulõpuni meie šarmantset peategelast - Markust. Kõiki neid naisi ühendab üks. Nad kõik arvasid, et Markus on see õige ja ainus ja seda kuni lõpuni välja, kuni lõpuks aru said, et nad eksisid kõvasti. 

Kadi oli väga noor, teismeeas kui kohtus Markusega. Võib öelda, et see oli Kadi esimene mees elus. Kõik oli ilus, tore. Armastus oli suur. Markus oli ka nõus ootama, kuni Kadi on valmis, et suhe viia järgmisele tasandile - seks mängu tuua. Möödus pool aastat ja ühel hetkel aga Markus ei jõudnud enam oodata ja ähvardas Kadiga lahku minna kui asjad ei muutu. Loomulikult suurest armastusest Kadi lasi kõigil seinadel maha kukkuda ja võttis uue sammu. Aja möödudes aga asjad muutusid. Kadi oli enamus aja üksi, kuna Markus pidutses sõpradega ega polnud väga huvitatud Kadiga aega veeta nagu tavaline paar. Tekkisid tülid, tekkisid kuulujutud Markuse kohta, kuigi Kadi ei tahtnud neid uskuda, siis Kadi vanemad uskusid ja nõudsid Markusest lahku minekut, mille vastu Kadi protesteeris kõvasti. Mille järel kaasnes palju lahkhelisid ja perevägivalda Kadi poole, et see kätega selgeks teha, kuidas Markus pole õige. Kuid Kadi ei jätnud oma jonni. Ta tahtis temaga olla. Nende omavahelised tülid võtsid juba uued mõõtmed. Markus kasutas Kadi peal vaimset vägivalda. Manipuleeris ja lõpuks tuli ka füüsiline vägivald mängu. Kuid see polnud siiski piisav Kadi jaoks, isegi peale psühhiaatria kliinikusse jõudmist, arvas Kadi, et see mees on õige ta jaoks. Kui Kadil ja Markusel sai 2 aastat täis, palus Markus teda naiseks. Mille peale Kadi vastas jaatavalt. Mõni kuu hiljem, aga toimus Kadis pööre, mille tulemusena ta sai aru lõpuks, et sellel kõigel pole tulevikku ja lõpetas kihluse. Mõned kuud hiljem kui Markus teda nägi sai ta vihaselt karjuda Kadile kui palju ta teda teistega pettis ja kui rumal Kadi on.

Maria, oli üks järgmine ohver peale Kadit. Kõik ilus ja tore nagu ikka esimesed pool aastat. Kui siis hakkas kõik korduma. Manipuleerimine ja vaimne vägivald, mis jõudis füüsilise vägivallani. Kuid ükskõik kui hea Maria sõber ütles talle, et lõpeta see jama, oli Maria siiski kindel, et Markus on see kes jääb ja on. Tal küll vedas, et pääses sellest suhtest ainult mälestustega, mida ta ei taha meenutada.

Peale kahte aastat Maria suhte algust, ilmus pilti Liina. Armas ja tore neiu. Markus ei lasknud ajal raisku minna ja pani oma võlud käiku. Erinevalt eelnevast kahest naisest, oli Liina iseseisev, käis tööl, omas korterit ja autot. Markuse jaoks oli see ideaalne. Koht kus koguaeg elada, laiselda, Liina saab alati talle järgi tulla autoga kusiganes peol Markus ka ei viibinud. Ideaalne naine. Ka see suhe kestis keskelt läbi kaks aastat, sama muster. Pool aastat oli Markus ideaalne mees, armastav ja hooliv, peale seda tuli järgnev muster. Manipulatsioon, petmised, valed, vaimne ja füüsiline vägivald. Ka Liina oli pime ja arvas, et Markus on see õige. 

Paar aastat tagasi Markus kohtus läbi kohtinguportaali Kadriga. Ilus ja tark neiu. Juba esimesel kohtumisel oli Kadri lummatud Markusest. Ainuke erinevus seekord, Markuse joomine oli sügavama haiguse mõõtmed võtnud. Markus oli nüüdseks alkohoolik. Markus ei näinud vaevagi seekord, et näidata end ideaalsena, ta oli nagu ta oli. Väljaarvatud see, et ta valed jätkusid. Kadri uskus kõike, mida Markus talle rääkis. Kui keegi ütles Kadrile, et Markus valetab ja vassib ja petab jne, ei uskunud Kadri neid, ja isegi lõpetas oma sõprussuhted ja läks tülli oma perekonnaga, kuna Markus on see õige. Pikk jutt lühikeselt, kõik kordus, vaimne ja füüsiline vägivald. Mingi hetk läks Markus Soome tööle. Ühine sõber Markuse ja Kadri vahel, suhtles aga suht tihti Markusega ja mingi hetk Markus teatas talle, et tal on uus naine. Kadri aga arvas, et ta on ikka veel Markusega suhtes. Üllatus üllatus, Markus on kahe naisega korraga suhtes. Kuu hiljem muidugi jättis ta Kadri maha ja abiellus naisega Soomes. Kadrile jäid alles ainult võlad, murtud süda ja katkine hing, mis siiamaani ei lase tal mitte kedagi usaldada. 

Armastus on pime.


                                                                                                          S.



JCVHITUP

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar